Συνεργάτες

Ο Όμιλος μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της προμήθειας υλικών για την κατασκευή συστημάτων παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές. Με βάση αυτές τις συνεργασίες έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιοτικά υλικά κατασκευής και να εγγυάται τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις των Φωτοβολταϊκών συστημάτων που εγκαθιστά.

Φωτοβολταϊκά Πλαίσια - Συνεργάτες

Upsolar

Upsolar

Η ποιότητα Upsolar διασφαλίζεται από ειδικούς ελέγχους που γίνονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κατασκευής, καθώς και από τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Η Upsolar συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την τεχνογνωσία αιχμής. Προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπιστία των εγγυήσεων μακροπρόθεσμα, σε βάθος 10 και 25 ετών, η Upsolar προσφέρει διπλή εγγύηση: όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από συμβατική εγγύηση που παρέχεται από κοινού από την Upsolar και τον εταίρο κάθετης ενοποίησης που έχει αναλάβει την κατασκευή. Αυτές οι δύο εγγυήσεις είναι ισότιμες και έχουν ανεξάρτητη νομική ισχύ. Η Upsolar παρέχει διεθνή εγγύηση κύρους, που καλύπτει την ποιότητα, την αστική ευθύνη και τα τυχόν ελαττώματα στην κατασκευή του προϊόντος. Εάν εντοπιστεί οποιοδήποτε ελάττωμα στην ποιότητα του προϊόντος, η ασφάλεια θα παρέχει αποζημίωση για τα ελαττωματικά προϊόντα, αλλά και θα καλύψει τα διαφυγόντα κέρδη που ενδεχομένως να προκληθούν από την απώλεια παραγωγής ενέργειας κατά το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αντικατάσταση.

 


Scheuten

Scheuten

Η Εταιρία Scheuten Solar είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των Φωτοβολταϊκών πανέλων, έχει ιδιόκτητο εργοστάσιο κατασκευής κυψελών στο Gelsenkirchen, δυναμικότητας 60 MWp. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι πιστοποιημένες με συστήματα ποιοτικής διαχείρισης ISO 9001:2000 καθώς και με ISO 14001:2004.

 


Sanyo

Sanyo

Το υβριδικό πάνελ της Εταιρίας Sanyo solar αποτελείται από δύο στρώσεις άμορφου πυριτίου και ενδιάμεσα μία στρώση μονοκρυσταλλικού, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ο μεγάλος βαθμός απόδοσης το πλαισίου που φτάνει στο 19,7% και η μεγάλη απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες

 


Συστήματα Στήριξης - Συνεργάτες

Schletter

Schletter

Τα προϊόντα της Γερμανικής Εταιρίας Schletter GmbH, αναπτύσσει και παράγει τα πλέον μοντέρνα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων και υπερσύγχρονα προϊόντα από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, για την στήριξη των Φ/Β πλαισίων.


Alumil Solar

Alumil Solar

Υψηλής ποιότητας και αντοχής στηρίγματα αλουμινίου για φωτοβολταΐκά πάνελ. Παρέχει στηρίγματα αλουμινίου (μελλοντικά και χάλυβα) για όλους τους τύπους φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων . Τα στηρίγματα έχουν πιστοποιηθεί για τις χειρότερες καιρικές συνθήκες και σεισμικές καταπονήσεις (TUV Hellas)


Hilti

Hilti

Η Ελβετική Εταιρία Hilti είναι εξειδικευμένη σε εγκαταστάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, έχει μεγάλη γκάμα λύσεων που επιτρέπει ευελιξία σε οποιαδήποτε εφαρμογή στήριξης.


K2

K2

Τα προϊόντα της Γερμανικής Εταιρίας Κ2 Systems είναι υψηλής ποιότητας και παρέχουν τη δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης, απλής και οικονομικής εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στοιχείων σε επίπεδες επιφάνειες και επιφάνειες με ελαφριά κλίση, στέγες με κεραμίδια ή κυματοειδής στέγες.


Mechatron

Mechatron

Το σύστημα ATLAS αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν, ανεπτυγμένο αποκλειστικά από την Mechatron, αξιοποιώντας την μακροχρόνια πείρα της εταιρείας στην επιτυχημένη υλοποίηση απαιτητικών βιομηχανικών συστημάτων. Η μεγιστοποίηση της παραγόμενης ενέργεια σε συνδυασμό με την μικρή αύξηση του κόστους έναντι των σταθερών συστημάτων, πολλαπλασιάζουν τα οφέλη της επένδυσης καθιστώντας το σύστημα ATLAS απαραίτητο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών. Η σειρά ATLAS πέρα από σύστημα παρακολούθησης της τροχιάς του ήλιου, είναι ταυτόχρονα και μια ολοκληρωμένη πρόταση υλοποίησης φωτοβολταϊκών σταθμών. Φωτοβολταΐκά στοιχεία, inverters και μικροϋλικά από διάφορους κατασκευαστές συνδυάζονται εύκολα και συνθέτουν τη λύση με τον μεγαλύτερο βαθμό τυποποίησης στην αγορά.


Αντιστροφείς - Συνεργάτες

SMA

SMA

Η εταιρεία θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, με τεχνογνωσία πάνω από 20 έτη στην ανάπτυξη και κατασκευή τεχνολογίας συστημάτων για φωτοβολταϊκές και σύνθετες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Με5 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επέκτασης η SMA προσφέρει τα πιο αξιόπιστα συστήµατα ασφαλείας που κυκλοφορούν σήµερα στην αγορά.


Kaco

Kaco

H Γερμανική εταιρία Kaco GmbH με την εδρα της στην Γερμανία, ειδικεύετε σε όλους τους τύπους inverter και εξαρτήματα για Φ/Β συστήματα. Η Kaco είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές inverter,έχοντας παραδώσει αντιστροφείς πάνω από 2 Gigawatt από το 1999.


Platinum

Platinum

Η εταιρία DIEHL AKO περιλαμβάνει Μετατροπείς Ισχύος (Inverter) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης προσφέροντας προϊόντα με ή χωρίς Μετασχηματιστή καθώς και μονοφασικούς ή τριφασικούς Μετατροπείς. Τα προϊόντα καλύπτονται με 24ωρο service για όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε πανελλήνιο δίκτυο και με μόνιμη παρακαταθήκη προϊόντων για την άμεση αντιμετώπιση πιθανής δυσλειτουργίας κάποιου προϊόντος.